Finstaship

Kaiken Alusten

Töissä cruise laivalla

Luin tässä kiinnostavan artikkelin muutamasta nuoresta, jotka matkustavaisen elämäntyylinsä olivat päättäneet rahoittaa työskentelemällä cruise laivoilla. Mahtava idea!

celebrity-cruises-employment-images

Työajat ovat pitkiä, ja töitä on viikonloppunakin, mutta joka päivä on vapaa-aikaa. Ja mikä parasta, yhtenä páivänä olet Barbadoksella, toisena Panamalla. Työmahdollisuuksia on paljon, ravintolan tarjoilijasta luennoijaan, joka siis kertoo matkakohteista ja aktiviteeteista matkustajille. Baarimikko, laulaja, siivooja, kokki, korjaaja, lastenhoitaja, golf-opettaja.. Cruise laivoilla on kaikkea, ja niin on kaikkia mahdollisia töitäkin.

Palkka riippuu työstä, mutta hyvinkin voi kuussa tienata 3000 dollaria. Ja kun kaikki eläminen on ilmaista, sinun ei siis tarvitse maksaa majoituksesta tai ruuasta mitään, on työkauden jälkeen sievoinen summa taskussa. Samalla voi nauttia Karibian auringosta, merestä ja laivan ylellisestä tunnelmasta!

Pitää toki muistaa että työ on rankkaa, ja vaikka aktiviteetteja työntekijöille järjestetäänkin, ja vapaa-aikaa on, sinne on tultu tekemään töitä. Jos niitä ei vakavissaan ota, vaan lähtee vain lomailuasenteella työntekoon, niin ei ole se pitkään työpaikkanasi.

Jos kiinnostaa, niin täältä lisää tietoa aiheesta!

 

(Visited 278 times, 1 visits today)

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *