Finstaship

Kaiken Alusten

..joululahjaideaa

Minun mielestäni jokaiselle laivoista tai pienoismalleista kiinnostuneelle huippuhyvä joululahja olisi titenkin laivan pienoismallin rakennussarja! Niistä pitää lapset sekä vanhemmat, vaikeustasosta riippuen. Tiedän kyllä että nykyaikana lapsia kiinnostaa kaikenmaailman älypuhelinvempaimet, mutta kai näitä vielä joku tekee? Eikä muuten kannata säikähtää vaikka näitä kaupassa leluosastolla myytäisiinkin, etenkin vaativammat ovat tarkoitettu ihan aikuisväelle, ja on suosittua ja vakavastiotettavaa toimintaa.

Tällainen näpertelyhän on ihanteellista tekemistä joululomalle, voi puuhastella lämpimässä sisällä ja aika kuluu rattoisasti. Kehittää myös loogista ajattelua! Ja hermoja.. vai onko se niin että niitä se nimenomaan kuluttaa? No riippuu kai, minua se ainakin rauhoittaa!

Klassinen Titanic on varmasti hyvä vaihtoehto. Parasta kuitenkin on, että valinnanvaraa riittää, ja harrastuksesta innostuttua voi aina liikkua vaativammalle tasolle. Tämän purren rakentamiseen tarvitaan jo jonkinlaista näppäryyttä!

Suosittelen pienoismallien, etenkien laiva-aiheisten rakentelua kaikille. Jotain rauhoittavaa siinä on, kun saa pala palalta koottua koko komeuden ja kaikki loksahtaa paikoilleen. Paketin kyljessä muuten aina kerrotaan pienoismallin mittakaava, koko koottuna sekä vaikeustaso.

Mukavaa harrastelua kaikille!

 

2_180371-800x600

(Visited 106 times, 1 visits today)

Submit a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *